Image Alt

ADEK-Intercell

4 witaminy rozpuszczalne w tłuszczach uzupełniają swoje działanie i potrzebują siebie wzajemnie do wielu funkcji. W myśl tej idei producent Intercell Pharma stworzył specjalne połączenie witamin A, D, E i K w jednej mikrokapsułce. Suplement diety ADEK-Intercell zawiera odpowiednio wysokie porcje składników: witamina A – 800 µg, witamina D - 50 µg (2000 IU), witamina E – 15 mg oraz witamina K – 180 µg.

4 witaminy rozpuszczalne w tłuszczach

Witaminy rozpuszczalne w tłuszczach uzupełniają swoje działanie i potrzebują siebie wzajemnie do wielu funkcji. W myśl tej idei producent Intercell Pharma stworzył specjalne połączenie witamin A, D, E i K w jednej mikrokapsułce.

Odpowiednio dobrane porcje witamin

Suplement diety ADEK-Intercell zawiera odpowiednio wysokie porcje składników: witamina A – 800 µg, witamina D – 50 µg (2000 IU), witamina E – 15 mg oraz witamina K – 180 µg.

Kiedy warto stosować ADEK-Intercell?
  • Dla prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego. (witaminy A i D).
  • W celu utrzymania prawidłowego stanu błon śluzowych oraz dla zachowania zdrowej skóry. (witamina A).
  • Aby utrzymać zdrowe kości (witaminy D i K), zęby oraz mięśnie (witamina D).
  • Dla prawidłowego krzepnięcia krwi. (witamina K).
  • Jeśli zależy Ci na ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym. (witamina E).
  • Jeżeli Twój organizm wykazuje zwiększone zapotrzebowanie na aktywne składniki preparatu.
Dlaczego ADEK-Intercell?
  • ADEK-Intercell zawiera 4 witaminy rozpuszczalne w tłuszczach: A, D, E i K, w odpowiednio wysokich porcjach.
  • Witaminy A i D w aktywnej metabolicznie postaci retinolu (witamina A) i cholekalcyferolu (D).
  • Naturalna postać witaminy K2 menachinonu-7 (MK-7) o 2,5 do 6 razy większej biodostępności niż tzw. witamina K1, czyli witamina K w formie filochinonu. Menachinon-7 zapewnia 7-8 razy wyższy i bardziej stabilny poziom witaminy K w osoczu krwi niż filochinon.
  • Zrównoważony kompleks witaminy E w formie tokoferoli i tokotrienoli z dużą zawartością α- (26%) i γ-tokotrienolu (32%) oraz 24% α-tokoferolu.
  • Produkt bezglutenowy, niezawierający białka mleka, laktozy, soi, sztucznych aromatów i barwników, substancji konserwujących i słodzących oraz organizmów modyfikowanych genetycznie (GMO).
Dodane przez